Maak uw huis uw eigen

Als u net bent verhuisd naar uw nieuwe huis, is het waarschijnlijk dat u niet kunt wachten om het zich eigen te maken. En als je begint te overwegen renovaties en verbeteringen rond dat kasteel van jou, is het waarschijnlijk dat een nieuw kleurenschema bovenaan de lijst staat. Als je een uniek karakter en charme aan je huis wilt toevoegen, is het tijd om verfmonsters te bekijken.

Beschadigde oppervlakken

Met kinderen, honden en katten die door je huis rennen, is het slechts een kwestie van tijd voordat iets (of iemand) tegen een muur aan vliegt. En wanneer je muren vast komen te zitten, moet je ze repareren en een verflaag aanbrengen. Zelfs als je geen kinderen of huisdieren hebt, weet je nooit wanneer het deksel zal falen als je een fles ketchup schudt en een fijne nevel van Amerika’s favoriete op tomaten gebaseerde specerij over het plafond spuit. Wanneer er kleine ongelukjes gebeuren, hoef je niet te huilen om gemorste tomaten. Het is echter mogelijk dat u uw huis opnieuw moet schilderen.

Vervaagde kleuren


Hoewel moderne verf is ontwikkeld om consistent en vervagingsvrij te blijven, zijn alle verven kwetsbaar om in de loop van de tijd te verkleuren. Sommige verven worden zelfs donkerder naarmate ze ouder worden. Het is natuurlijk gebruikelijk dat muren ook oplichten, vooral als ze dag na dag consistent worden blootgesteld aan zonlicht (blootstelling aan UV kan de kleur van muren veranderen en hun verf beschadigen). Ongeacht of je verf donkerder of lichter wordt, je zult eindigen met oppervlakken die vlekkerig en vreemd lijken in plaats van glad en uniform. Als je vreemde lijnen of vervagingen op je muren ziet, faalt je verf.

Verouderende verf

Zoals we in het vorige gedeelte hebben voorgesteld, is verf niet eeuwig houdbaar, zelfs niet in uw huis. Als je verf op je muren hebt die meer dan een decennium oud is, dan is het waarschijnlijk dat je tekenen kunt identificeren die verouderd zijn. Zelfs de beste, slijtvaste verven verouderen na verloop van tijd en het is waarschijnlijk dat u uw muren om de vijf tot tien jaar wilt schilderen. Houd een oogje in het zeil voor kleine scheurtjes op de oppervlakken van uw muren, verkleuring en zelfs afbrokkelende verf – dit zijn allemaal aanwijzingen dat uw verf te oud is om intact te blijven op de binnenoppervlakken van uw huis.

Verouderde achtergrond

Hoewel behang nog steeds voet aan de grond heeft in de markt voor “wandoppervlaktebedekking” (als er echt zoiets bestaat), vinden de meeste mensen dat behang verouderd is. Als er overal in uw huis behang is bezaaid, kan dit een doorn in het oog zijn. Dat kan dubbel zo zijn als je behang bevlekt is, het papier loskomt van de muur of het patroon nog steeds uit de jaren ’70 komt. Als je oud, vreemd uitziend behang beu bent, is het tijd om iets tijdloos te gebruiken: een schone verflaag. Bij Horner pellen we graag dat groezelige, opzichtige behang weg, zodat je een leeg canvas hebt voor je favoriete kleur verf.

Transformeer uw huis met Horner

Ongeacht de reden, we zijn altijd hier om het interieur van uw huis te schilderen. Als je merkt dat je niet tevreden bent met je omgeving, zullen we je huis graag vernieuwen met een nieuwe verflaag. We bieden ook kleurconsulten voor diegenen die geen beslissing kunnen nemen over een kleurenschema, en we kunnen kleuren matchen met bestaande verfkleuren in uw huis, als u gewoon uw huis repareert of renoveert